Κάντε έρωτα όχι πόλεμο!



Κλομπ, δακρυγόνα, ξύλο… τίποτα δεν τους πτόησε πάρα το χάος που επικρατούσε στους δρόμους  στο  Βανκούβερ μετά την ήττα των Vancouver Canucks με 4-0 από τους Boston Bruins για το Stanley Cup στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου

Στη φωτογραφία που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου βλέπουμε ένα ζευγάρι που έχει πέσει στο δρόμο και φιλιέται με πάθος.

Ο φωτογράφος Rich Lam ήταν ένας από αυτούς που κάλυπτε τα εκτενή επεισόδια όταν είδε τους δυο νεαρούς να κάθονται στον άδειο δρόμο και να φιλιούνται. “Ήταν ένα πλήρες χάος. Στην περιοχή είχαν σπάσει δυο αυτοκίνητα και τους είχαν βάλει φωτιά ενώ διάφοροι  πλιατσικολόγοι είχαν σπάσει ένα πολυκατάστημα” και προσθέτει “Σε εκείνο το σημείο η ομάδες καταστολής της αστυνομίας έτρεχαν από εδώ και από εκεί. Αφού σταμάτησαν να τρέχουν είδα το ζευγάρι στο δρόμο”

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί άρχισαν να αναποδογυρίζουν αυτοκίνητα, να βάζουν φωτιές και να σπάνε βιτρίνες καταστημάτων ενώ γρήγορα ξεκίνησαν οι αντεγκλήσεις και, τελικά, οι συμπλοκές με την αστυνομία.

Οι ταραχές και οι λεηλασίες έγιναν σε ακτίνα δέκα τετραγώνων από την περιοχή με τα περισσότερα καταστήματα. Εικόνες έδειχναν ακόμη και νεαρές κοπέλες να συμμετέχουν, εφορμώντας σε μαγαζιά ρούχων και μακιγιάζ και αφαιρώντας ό,τι μπορούσαν να κουβαλήσουν.

news247

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.