Τραυματίστηκε σοβαρά 37χρονος στο Ορυχείο Καρδιάς



orixia_tis_deiΕργατικό ατύχημα στο ορυχείο Καρδιάς είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 37χρονoυ. Ο νεαρός εργαζόταν σε συνεργείο εργολάβου που έκανε συντήρηση στους ιμάντες μεταφοράς. Το ατύχημα έγινε στις 11πμ κατά την διάρκεια ελιγμών που έκανε το συνεργείο προσπαθώντας να μεταφέρει τους ιμάντες.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το χέρι του 37 χρόνου  συνέθλιψε το τύμπανο του  ιμάντα. Ο άτυχος διακομίσθηκε  αμέσως στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου και χειρουργήθηκε.  Εγινε ακρωτηριασμός του αντίχειρα ενώ θα χρειασθεί να περάσουν δυο 24 ώρα προκειμένου να διαπιστώσουν με ασφάλεια για την κλινική εικόνα του χεριού του. Εργαζόμενοι στα ορυχεία επισημαίνουν ότι έχει λιγοστέψει το μόνιμο προσωπικό με αποτέλεσμα να μην επαρκεί ούτε για τους απαραίτητους ελέγχους στα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να τηρούν οι εργολάβοι. Ανακοίνωση για το ατύχημα έβγαλαν τα συνδικάτα των εργαζομένων στην ΔΕΗ.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.