Συλλήψεις 4 ατόμων για ναρκωτικά στην Κοζάνη



astinomia_41.Σύλληψη δύο ατόμων για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη
Απογευματινές ώρες της 23-02-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο  ημεδαποί, ηλικίας 26 και 21 ετών, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α) μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
β) μία συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (0,4) γραμμαρίων,
γ) ογδόντα επτά ναρκωτικά χάπια και
δ) σύνεργα χρήσης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

2.Σύλληψη δύο ατόμων για διάθεση, διανομή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη
Βραδινές ώρες της 23-02-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, για διάθεση, διανομή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός εκ των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (0,5) γραμμαρίων. Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ανωτέρω ποσότητα την οποία είχε προμηθευτεί από τον έτερο δράστη. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.