Μαχητικό αεροσκάφος για επτάχρονο μέσω eBay



929098-harrier-fighter-jetΈνας ενθουσιώδης επτάχρονος από το Λονδίνο παρολίγον να γίνει… ιδιοκτήτης ενός μαχητικού τζετ Χάριερ. Ο μικρός όταν το είδε να πωλείται στο διαδίκτυο πέταξε από τη χαρά του και είπε να το κάνει δικό του κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αγοράστε το τώρα”. Ωστόσο παρέβλεψε πως το εν λόγω μαχητικό επωλείτο προς 113.515 δολάρια στο eBay.

O πατέρας του που το αντιλήφθηκε γρήγορα έσπευσε να απολογηθεί στο eBay λέγοντας πως ο μικρός δεν μπορεί να αγοράσει το μαχητικό από το χαρτζιλίκι του.

“Ο πατέρας του μας τηλεφώνησε έντρομος και μας ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για αυτό που έγινε επομένως είναι ακόμα διαθέσιμο για πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο”, τόνισε εκπρόσωπος του Jet Art Aviation.

Το βρετανικής κατασκευής μαχητικό ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του οπλοστασίου στο Πόλεμο των Νησιών Φόλκλαντ, αλλά η κυβέρνηση τα απέσυρε το 1997. Ωστόσο οι Αμερικανοί πεζοναύτες χρησιμοποιούν ακόμα μαχητικά τύπου Χάριερ δεύτερης γενιάς.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.