Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία της Κοζάνης



0kikloforiakiagogiΕυαισθητοποιημένη σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κοζάνης, εφαρμόζει για τρίτη συνεχή χρονιά κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία της Ά Βάθμιας Εκπαίδευσης του νέου διευρυμένου Δήμου Κοζάνης.

Τα μαθήματα που έχουν ξεκινήσει στις αρχές του Ιανουαρίου, περιλαμβάνουν την θεωρητική κατάρτιση των μαθητών σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, καθώς και την προετοιμασία αυτών για την πρακτική εκπαίδευση τους στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης.

Η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας θα συνεχίσει αυτήν την προσπάθεια της ενημέρωσης των μικρών μαθητών μέχρι τον μήνα Μάιο, δίνοντας την ευκαιρία σε 1500 μαθητές της 4ης τάξης του Δημοτικού την δυνατότητα να καλλιεργήσουν σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και ταυτότητα, ως μελλοντικοί οδηγοί.     Οι δράσεις της Δημοτικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν από το Μάιο και έπειτα στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.