Εντυπωσιάζει με νεαρούς η Κοζάνη



2c2cb0ecf58192a37af9652294063f70_LΑπό επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει η Κοζάνη, κλέβοντας την παράσταση στις τελευταίες αγωνιστικές της Φούτμπολ Λιγκ 2. Απόλυτα νεανικό σχήμα από τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο.

Πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη, τρεις σερί νίκες και 6η θέση στη βαθμολογία, είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός των «λιονταριών», που έχουν φέρει δικαιολογημένα χαμόγελα αισιοδοξίας στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας. Η αγωνιστική ανάταση της ομάδας συνδυάζεται με την καλή απόδοση και τα αποτελέσματα έρχονται ως φυσικό επιστέγασμα.

Από τα πιο αξιοσημείωτα στη φετινή Κοζάνη είναι αναμφισβήτητα ο πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας που έχουν οι «ερυθρόλευκοι»: την ώρα που άλλες ομάδες ξοδεύουν λεφτά για να φέρουν έτοιμους παίκτες, στην Κοζάνη η διοίκηση του Αγάπιου Γαβριηλίδη σε συνεργασία με τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο, δίνουν προτεραιότητα στους νεαρούς σε ηλικία, μειώνοντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στη φετινή Κοζάνη από τους 24 παίκτες του έμψυχου δυναμικού μόλις 6 είναι άνω των 21 ετών (κι απ΄ αυτούς οι μεγαλύτεροι είναι ο 28χρονος Μαρκόπουλος κι ο 25χρονος Λάλος)! Οι 16 παίκτες είναι από 21 ετών και κάτω, ενώ και οι δύο ξένοι του συλλόγου (Βασίλιεβιτς και Σκέρτι) είναι 22 και 20 ετών αντίστοιχα!

gazzetta.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.