Δεν πληρώθηκαν και δεν προπονήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ



paok_paiktes_proponisiΜπορεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να πήγαν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Οι “ασπρόμαυροι” αποφάσισαν να απέχουν λόγω των οικονομικών οφειλών που έχει η βορρειοελλαδίτικη ΠΑΕ προς αυτούς.

Σε συζήτηση που είχαν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε οφειλόμενα στις 20 Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Παρά τις προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή να τους πείσει πως τα χρήματα θα κατατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα, οι παίκτες δεν πείστηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή.

Στην ανακοίνωση που οι παίκτες εξέδωσαν αναφέρουν:

“Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα (25/2) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).

Επίσης, μ’ αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο (26/2) θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας”.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.