Αποκαλύψεις Σεργουλόπουλου: Ο έρωτας, η ψυχανάλυση, η μοναξιά και οι καταχρήσεις!



5402EEAA8F75CBEA9783078E3FBF8052Αποκαλύψεων συνέχεια από τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά την εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες στον Πέτρο Κωστόπουλο συνέχισε να μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για την προσωπική του ζωή, τα επαγγελματικά του αλλά και τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που έχει περάσει.

Ο Φώτης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People είπε ότι η εξομολόγηση που έκανε στον Πέτρο Κωστόπουλο δεν ξάφνιασε καθόλου τους δικούς του ανθρώπους: «Χάρηκαν που άκουσαν το αυτονόητο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ερωτευμένος!»
Ο παρουσιαστής του «Φώτης και Μαρία live» αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του: «Αυτή την εποχή, είμαι ερωτευμένος και σε σχέση. Είμαι πολύ καλά. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Συνέβη εντελώς ξαφνικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Μιλώντας για τις σχέσεις του ο Φώτης είπε: «Πάντα ήμουν σε σχέσεις. Κοιτάζοντας το παρελθόν, ορισμένες από αυτές δεν θα έπρεπε να τις είχα συντηρήσει. Είχα μια σχέση που κράτησε 12 χρόνια, από τα 23, μέχρι τα 35 μου, κι άλλη μία που κράτησε 7. Έχω μείνει και μόνος μου, αλλά δεν μου πολυάρεσε. Τώρα πια είμαι και πιστός, κάτι που δεν υπήρξα πάντοτε».

Οσον αφορά την τηλεόραση και τα επαγγελματικά ο κ. Σεργουλόπουλος είπε ότι αν και βρίσκεται 14 συναπτά έτη μπροστά από τις κάμερες δεν έχει κουραστεί αφού έχει να θυμάται περισσότερες χαρές από ότι λύπες.

Ο Φώτης αναφέρθηκε επίσης και σε μια πολύ δύσκολη οικογενειακή στιγμή που είχε όταν η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Την περίοδο της Eurovision, το 2007, η μητέρα μου, Μαρία, είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Με θυμάμαι να φεύγω από το χειρουργείο, όταν της είχαν κάνει αφαίρεση στον πνεύμονα, να παίρνω το αυτοκίνητο, να φοράω μια ”μάσκα” και να πηγαίνω με έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό, σε ένα χώρο όπου χόρευα, τραγουδούσα, έκανα τρέλες. Ο ελληνικός τελικός έγινε, ενώ η μητέρα μου ήταν ακόμη στο χειρουργείο κι εκτός από αυτό, την επόμενη μέρα έπρεπε να διαχειριστώ και όλο αυτό, που είχαν πέσει να μας φάνε με τις κριτικές».

Ο παρουσιαστής είπε ακόμα ότι εδώ και κάποιους μήνες πηγαίνει σε ψυχοθεραπευτή γιατί του κάνει καλό. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Με βοηθάει να διαχειρίζομαι το συναίσθημά μου, να μην το κουκουλώνω και να μην κρύβω, για παράδειγμα, το θυμό μου».

Τέλος αναφέρθηκε και στις καταχρήσεις που έκανε όταν ήταν πιο μικρός. «Όταν είσαι νέος, δεν καταλαβαίνεις τον κίνδυνο. Το απαγορευμένο είναι ελκυστικό. Όταν όμως, δοκιμάζεις κάτι, τελειώνει εκεί. Δεν θα γίνει η ζωή σου!»

PROTO THEMA

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.