Αλλαγές στην φετινή παρέλαση της Αποκριάς



apokriatiki_parelasiΑλλαγές στο πρόγραμμα της παρέλασης θα υπάρξουν φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, καθώς για πρώτη φορά την αυλαία της θα ανοίξει ο φανός της Σκ’ ρκας και όχι ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, όπως γινόταν κάθε χρόνο. Επίσης για πρώτη φορά θα παρελάσουν μαζί όλα τα πεζοπόρα τμήματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα άρματα των φανών.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Χάρης Γελαδάρης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Επί Παντός» του Top Channel, ανακοίνωσε πως από φέτος θα απαγορευτούν τα μεγάλα ηχεία μπαρ και καφέ στους κεντρικούς πεζόδρομους.

Ο κ. Γελαδάρης διευκρίνισε πως εννοεί τα ηχεία που είχαν στήσει τα προηγούμενα χρόνια καφέ-μπαρ ώστε να παίζουν από κοινού μουσική, ειδικά την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς. Επίσης, όπως είπε ο ίδιος, το τελευταίο Σαββατοκύριακο, θα απαγορευτούν και τα…σουβλάκια από…καφέ, μπαρ και άλλα καταστήματα που δεν διαθέτουν άδεια ψησταριάς! Μια εικόνα που, κατά κοινή ομολογία μόνο ευχάριστη δεν ήταν τα τελευταία χρόνια…

Τέλος, ο Δήμος δεν θα οργανώσει παιδικούς Φανούς, λόγω περικοπών, αλλά εάν κάποιος Φανός το επιθυμεί και έχει τη  δυνατότητα, τότε θα κάνει και Φανό και για τα παιδιά.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.