Τον δάγκωσε η ρωσική ”αρκούδα”



csskapaokΔεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ , παρά την προσπάθεια που έκανε και ηττήθηκε με 0-1 από την ρωσική ομάδα. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά , από την στιγμή που η ελληνική ομάδα είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Ο Μάκης Χάβος ρισκάρισε με την συμμετοχή των παικτών που ήταν αμφίβολοι (Βιτόλο, Χαλκιάς και Ίβιτς) και πλήρωσε αυτό το τίμημα.

Ίσως ο ΠΑΟΚ να υπνωτίστηκε από το κλίμα που δημιούργησαν οι ρώσσοι με τα πολλά προβλήματα που είχαν με τις απουσίες του Χόντα και του Βάγκνερ Λόβ.
Αν και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα η ΤΣΣΚΑ ήταν αυτή που κατάφερε να αιφνιδιάσει και να πετυχει το 0-1 στο 28΄της αναμέτρησης. Από αυτό το σημείο οι Ρώσοι ήταν αυτοί που έλεγξαν τον αγώνα και είχαν τις ευκαιρίες για να πετυχουν και άλλα γκολ.

Η ατυχία , ήρθε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στον Δικέφαλο, καθώς προχώρησε σε τρεις (!) αναγκαστικές αλλαγές. Έτσι εκτός ενδεκάδας βγήκαν, Χαλκιάς, Βιτόλο και Ίβιτς και ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να δώσει πνοή στην πομάδα με τους Ελ Ζαρ, Αθανασιάδη και τον Κρέσιτς.

Οι Ρώσοι όμως και πάλι είχαν τα ηνία του αγώνα . Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά σε ορισμένα διαστήματα. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και μοιραία η ΤΣΣΚΑ έφυγε με το «διπλό» από την Τούμπα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει πλέον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας που καλείται την επόμενη εβδομάδα να ανατρέψει την κατάσταση κερδίζοντας μέσα στην Μόσχα.

theplayer.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.