Πάγκαλος: “Να γίνουν οι Έλληνες… Αλβανοί”



pagkalos10_548_355Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ανάβει νέες φωτιές με δηλώσεις του στην εφημερίδα τα “Νέα”.. Συγκεκριμένα λέει πως οι Έλληνες πρέπει να πάψουν να ελπίζουν σε μια καλή γνωριμία και να γίνουν Αλβανοί, δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας περιουσίες.. “Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία. Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.

Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους”, αναφέρει συγκεκριμένα στη συνέντευξή.. Εσείς κ. Πάγκαλε, πόσο σκληρά και επίπονα εργαστήκατε για να αποκτήσετε την τεράστια περιουσία σας;;;

trelokouneli.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.