Ο Παπανδρέου θα βρεθεί με πολλές άδειες καφέ – μπάρ!



papandreou2Συνεχίζουν τους πρωτότυπους τρόπους διαμαρτυρίας οι ιδιοκτήτες καφετεριών, μπαρ και νυχτερινών κέντρων που αντιτίθενται στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Ήδη, ετοιμάζονται για καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, ενώ σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί, θα προχωρήσουν σε συσκότιση διαμαρτυρίας κατεβάζοντας τους διακόπτες του ρεύματος από όλες τις επιχειρήσεις τους για μερικά λεπτά. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μεταβιβάσουν τις άδειες των καταστημάτων τους στον πρωθυπουργό και μάλιστα με… συμβολαιογραφική πράξη και δικαστικό κλητήρα, που θα αναλάβει να τις παραδώσει μαζικά στον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Αυτά αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το Συντονιστικό Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. Την ίδια ώρα η ΓΣΕΒΕΕ εκτιμά ότι 20.000 επιχειρήσεις θα υποχρεωθούν να βάλουν λουκέτο και περίπου 60.000 θέσεις εργασίας θα χαθούν, εφόσον το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης του τσιγάρου εφαρμοστεί στην πράξη και συνεχίσουν να κόβονται τα πρόστιμα, που πέφτουν βροχή τελευταία.

star.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.