Ομαδικό όργιο φοιτητών σε χαμάμ στις Σέρρες!



DEF7A8CF61B8F98C1CFAD34921BDAAC7Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο Σερρών έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις φοιτήτριες και τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο, που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι «φωνές» των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα.

Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το… χαμάμ, αποχώρησαν για το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει για να περάσουν το διήμερο, χωρίς να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του ομαδικού μπάνιου τους είχαν και θεατές.

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά είχε κάνει το γύρο του χωριού, το οποίο φαίνεται πως έχει συνηθίσει πια τα ερωτικά καμώματα των τουριστών στα ιαματικά λουτρά.

kilkistoday.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.