Θρίλερ με τη εξαφάνιση του Κώστα Πολύζου – Έρευνες της Αστυνομίας!



0poluzos1Σε ένα πραγματικό θρίλερ, με τις ελπίδες όλων για μια αίσια έκβαση, έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 22χρονου Κώστα Πολύζου, από τη Σιάτιστα! Ο νεαρός αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και δεν επικοινωνήσει με το σπίτι του, όπου οι δικοί του άνθρωποι ζουν μέσα στην αγωνία.

Πλέον, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες στη Σιάτιστα και στις γύρω περιοχές, ενώ εκφράζεται και η ελπίδα ή εκτίμηση πως ο Κώστας ίσως έχει πάει σε κάποια άλλη πόλη.

Ο 22χρονος, όπως ανέφερε η μητέρα του, η οποία επικοινώνησε μέσω κοινού γνωστού με το kozanimedia, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είδε μια ταινία με φίλους και στη συνέχεια, περίπου στις 11, επέστρεψε σπίτι του. Κάποια στιγμή, λίγο αργότερα, βγήκε στον κήπο για να δει κάποιο πρόβλημα που υπήρχε με την ύδρευση και, σύμφωνα με τη μητέρα του, εκείνη άκουσε κάποια γέλια.

Ο Κώστας μπήκε και πάλι στο σπίτι, είπε πως πηγαίνει σε γειτονικό σπίτι φίλου του για μισή ώρα, αλλά δεν γύρισε μέχρι και τις 3.30 το βράδυ. Τότε η μητέρα του τηλεφώνησε στο κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε, όμως αφήσει, όπως το συνήθιζε συχνά, στο σπίτι. Στη συνέχεια πήρε στον φίλο του, ο οποίος κοιμόταν, και της είπε πως δεν είχε πάει από εκεί…Από εκείνο το σημείο και μετά η μητέρα του και η οικογένεια του Κώστα Πολύζου δεν είχαν νεότερα και, φυσικά, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο 22χρονος Κώστας Πολύζος φορούσε σχεδόν τα ίδια ρούχα με τη φωτογραφία, όπως μας είπε η μητέρα του, η οποία κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6984708245.

kozanimedia.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.