Κριός



Πρόκειται για ένα μήνα που θα είστε σε συνεχή κίνηση και θα έχετε έντονη δραστηριότητα, ενώ όσον αφορά την δημιουργικότητα σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Ένας συναρπαστικός και με πολλά γεγονότα θα είναι αυτός ο μήνας για σας, αν και κάποια διαμάχη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα μπορούσε να σας προκαλέσει κάποια μικρή αναστάτωση. Θα πρέπει να παραμείνετε, απολύτως ψύχραιμοι. Αυτός ο μήνας θα σας προσφέρει καλές στιγμές και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα προσφιλή σας πρόσωπα.

Η καριέρα σας θα είναι αρκετά θετική και ενεργητική, αν και κάποια μικρά εμπόδια θα επιβραδύνουν τα γεγονότα. Θα έχετε γενικά τύχη και ευκαιρίες και θα αναγνωριστείτε. Προσέξτε μόνο μη δημιουργήσετε κάποιες αποστάσεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις που οφείλονται στην απότομη ομιλία σας. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας δώσουν βοήθεια, πράγμα το οποίο θα αποφέρει εύνοια στην καριέρα σας.

Τα οικονομικά θέματα δεν θα βαίνουν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια πίεση λόγω χρεών. Θα πρέπει να αποφεύγετε νέες οφειλές τώρα. Τα έσοδα σας γενικά θα είναι καλά. Η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί σύντομα.

Στην ερωτική σας ζωή, εάν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε κάποιες ιδεολογικές διαφορές και κάποιες πιέσεις στην καριέρα σας που θα σας κρατήσουν μακριά από τον σύντροφο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή θα είναι μια περίοδος χαμένων ευκαιριών. Θα ήταν καλύτερα να περιμένετε τον επόμενο μήνα για να δείτε κάποια ουσιαστική βελτίωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.