Αιγόκερως



Ένα καταπληκτικός μήνας είναι αυτός για εσάς, επειδή θα έχετε υποστήριξη που θα προκύψει σχεδόν από όλες τις πλευρές. Θα δείτε την τύχη να σας χαμογελάει! Θα υπάρχουν πολλές και καλές ευτυχισμένες στιγμές. Θα έχετε επιτυχία και θα είστε περήφανοι γι’ αυτό. Η δημιουργικότητα σας θα είναι αυξημένη και θα είστε πολύ δραστήριοι και προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στην καριέρα σας θα είστε ενεργητικοί και θα δουλεύετε με δυναμικό τρόπο. Θα υπάρξει πρόοδος που θα οφείλεται στην καλή υποστήριξη και στη σκληρή δουλειά σας τώρα. Κάποια αντιπαράθεση με το αφεντικό ή τους ανωτέρους σας είναι δυνατό να συμβεί και, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια αμυντική νοοτροπία. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό απέναντι σας ενώ οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των έργων σας. Κάποιες μικρές πιέσεις θα ξεπεραστούν σύντομα.

Τα οικονομικά ζητήματα βαίνουν αρκετά θετικά. Γενικά η τύχη θα αυξηθεί σε θέματα διαχείρισης χρημάτων. Θα υπάρξουν κέρδη και εισροές από πολλαπλές πηγές. Κάποια επιβράδυνση θα υπάρξει προς το τέλος του μήνα αλλά θα είναι προσωρινή. Δράστε αναλόγως.

Ο έρωτας για τους αδέσμευτους θα σας ανταμείψει. Θα υπάρξουν θετικά γεγονότα τώρα. Η ενασχόληση σας με την οικογένεια ή το σπίτι σας θα μπορούσε να περιορίσει ωστόσο τις υπόλοιπες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αν είστε σε μια σχέση, η συναισθηματική απόσταση με το σύντροφο σας θα μειωθεί. Μερικές πράξεις ή δηλώσεις του συντρόφου σας θα δημιουργήσουν θετικές προοπτικές στη σχέση σας και αυτό θα βοηθήσει στο να μετριαστούν οι ανησυχίες σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.