Τοξότης



Αυτόν τον μήνα θα αισθάνεστε ότι πρέπει να κινηθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις. Η παθητικότητα σας θα εναλλάσσεται με επιθετικότητα και καυστική ομιλία, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις στο σπίτι και την οικογένεια σας. Η προσοχή και η ευαισθησία σας τώρα θα είναι σημαντική. Θα μπορούσατε να είστε κάπως επιθετικοί κατά καιρούς και να αισθάνεστε την ανάγκη να ελέγχετε τα πράγματα. Δοκιμάστε να θέσετε υπό έλεγχο αυτή την τάση σας, καθώς και να διατηρήσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας.

Στην καριέρα σας, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κέρδη από την επαγγελματική σας άνοδο, ή μια νέα προσφορά εργασίας ή την ανάθεση κάποιου νέου καθήκοντος. Θα κερδίσετε όνομα και σεβασμό στο χώρο της εργασίας σας εξαιτίας της σκληρής δουλειάς σας και των γνώσεων σας. Θα είστε ενεργητικοί και θα δείτε ταχεία επέκταση. Θα είστε σε μια φάση υψηλής ανάπτυξης αυτόν τον μήνα.

Στα οικονομικά σας, θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στις οικονομικές σας συναλλαγές στις αρχές του μήνα.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε εγκάρδιες σχέσεις με όλους γύρω σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα λάμψετε καθώς θα έχετε μια καταπληκτική δεξιοτεχνία στον λόγο. Θα εκπέμπετε αρμονία και με την ηρεμία σας και το χαλαρό μυαλό σας, θα έλξετε πολλούς θαυμαστές. Κάποια νέα σχέση θα μπορούσατε να δημιουργήσετε όσοι είστε μόνοι, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην δεσμευτείτε με ένα βεβιασμένο τρόπο. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε ανταπόδοση της πίστης και των συναισθημάτων σας.

Θα έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με τον δεσμό σας, αλλά παράλληλα, ο εγωισμός σας πιθανόν να ενοχλήσει τον σύντροφο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.