Πρεμιέρα το «Big Brother» στον ALPHA



koromila_2909202010014 παίκτες που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους! Περίπου 100 ημέρες γεμάτες δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, έντονα συναισθήματα, μεγάλα μυστικά και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες! Το χρηματικό έπαθλο θα είναι μέχρι 200.000 ευρώ! Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον Alpha! Το «Big Brother», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί! Ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό σηκώνει αυλαία την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, έτοιμο να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, να μας συγκινήσει και να μας παρασύρει στο μοναδικό ‘ταξίδι’ του! Το Big Brother 2010 θα είναι… εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα! Μια μοναδική διαδρομή που θα κάνει τους 14 παίκτες να ξεπεράσουν τα όριά τους! Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στη μεγάλη πρόκληση; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Από τους χιλιάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο μεγαλύτερο reality show όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, μόνο οι 14 θα βρεθούν στο σπίτι του «Big Brother» και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές, να βιώσουν δυνατά συναισθήματα, να γίνουν πρωταγωνιστές και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο πρώτο live show του «Big Brother», η Ρούλα Κορομηλά θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για την απόλυτη περιπέτεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια θα υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντυπωσιακό στούντιο 600 τ.μ. με 10 κάμερες, ένα μεγάλο Video Wall και οθόνες Plasma. Η Ρούλα Κορομηλά, ανανεωμένη, με ανεβασμένη διάθεση, με μοναδικό κέφι και δύναμη θα μας παρουσιάσει τους 14 παίκτες και θα μιλήσει μαζί τους ,αλλά και με συγγενείς τους που θα βρίσκονται στο studio, λίγο πριν αυτοί μπουν στο Σπίτι. Μια πρώτη γνωριμία με τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις αυτό τον χειμώνα. Ποιοι είναι; Ποια είναι τα συναισθήματά τους; Τι περιμένουν από το «Big Brother»; Την Κυριακή θα αποκαλυφθεί επίσης για πρώτη φόρα το σπίτι του «Big Brother», ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό οίκημα 400 τ.μ., με έναν κήπο 300 τ.μ., μια μεγάλη πισίνα καθώς και έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο 375τ.μ. που θα ονομάζεται Arena και θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των παικτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις πολλές καινοτομίες του νέου «Big Brother» είναι ότι στο σπίτι θα υπάρχει ειδικό τηλέφωνο με το οποίο ο Big Brother θα επικοινωνεί με τους παίκτες. Η Ρούλα Κορομηλά θα έχει κοντά της σε κάθε live τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος θα δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη διαμονή των 14 παικτών στο Σπίτι, και όχι μόνο. Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί ένα βράδυ συγκίνησης, αποκαλύψεων, ενθουσιασμού, πολλών εκπλήξεων και ανατροπών που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στο .κόκκινο! Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο «Big Brother» έρχεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον Alpha, ανανεωμένο, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό. Η απόλυτη περιπέτεια ξεκινάει!!!

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.