Μπάγεβιτς: «Ήταν η καλύτερη απόφαση»



 

111EC53D43433B6E414DEAD5836F915ACΗ παραίτησή του μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσε να πάρει επεσήμανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με συνέντευξη που παραχώρησε στην βοσνιακή εφημερίδα «Dnevi Avaz» ο πρώην πλέον προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραιτηθεί αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Επίσης, σε σχετική ερώτηση δεν φάνηκε θετικός στο να φύγει από την Ελλάδα για να αναλάβει ομάδα του εξωτερικού. Αρχικά λοιπόν … ο 62χρονος κόουτς υπογράμμισε «Κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθώ τον Αύγουστο, όταν χρειάστηκε να αμυνθώ απέναντι στους οπαδούς της ΑΕΚ που μου επιτέθηκαν. Παρόλα αυτά, παρέμεινα έπειτα από την επιμονή που έδειξε ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης. Τις τελευταίες εβδομάδες η ένταση μεγάλωνε από παιχνίδι σε παιχνίδι και έπρεπε να λυθεί το θέμα. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση και για τους δύο. Και για μένα και για την ΑΕΚ». Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ένταση αυξανόταν, οι οπαδοί δημιουργούσαν προβλήματα και η αποχώρηση ήταν αναπόφευκτη. Κάποιες φορές δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Έτσι γίνεται σε όλες τις δουλείες, όχι μόνο στους προπονητές. Κάποιες φορές προσλαμβάνεσαι από μια ομάδα, κάποιες απολύεσαι, κάποιες άλλες δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Όταν έχεις επίγνωση, τίποτα δεν είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται».

 

 Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα εκτός Ελλάδας απάντησε «Έζησα και δούλεψα στην Ελλάδα για δεκαετίες και πραγματικά νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη χώρα. Αν εξαιρεθεί μια σύντομη περίοδος στον Ερυθρό Αστέρα, από τη στιγμή που έφυγα από τη Βελέζ, έκανα τη διαδρομή Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη. Δεν είmαι βέβαιος ότι θα αφήσω την Ελλάδα αν μου γίνει πρόταση. Και την περίοδο, άλλωστε, που κατακτούσα άνετα τίτλους στην Ελλάδα, απέρριψα προτάσεις από ισχυρότερα πρωταθλήματα. Έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Ελλάδα, αλλά σκοπεύω να έρθω το συντομότερο στο Μόσταρ, να επισκεφθώ αγαπημένους ανθρώπους και χαλαρώσω δίπλα στον ποταμό Νερέτβα».

 

πηγή: theplayer.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.