Πάμε Cinema στην Κοζάνη – Δείτε τι παίζει στο «Ολύμπιον»

cineolimpionout

 

Κινηματογραφικές προβολές στο «Ολύμπιον» από Πέμπτη 23/02/2017 έως Τετάρτη 01/03/2017

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 το θεατρικό έργο του Γιώργου Παφίλη «ΤΟΥ Α»
Μια παράσταση ντοκουμέντο που μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 50,μια λαογραφική μελέτη με πρωταγωνιστές χαρακτηριστικούς Έλληνες και Ελληνίδες. Ο συγγραφέας με ευρηματικές χιουμοριστικές σκηνές σκιαγραφεί την κλασική μητριαρχική οικογένεια της εποχής μέσα από το κοζανίτικο ιδίωμα.
Κείμενο ιστορικό, ηθογραφικό, σατυρικό με αναλλοίωτο και αυθεντικό χιούμορ και έμφαση «στις αντιδράσεις των κατώτερων λαϊκών τάξεων ως κορμό του έργου, γιατί αυτές είναι περισσότερο αυθόρμητες …», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γιώργος Παφίλης στο ομώνυμο βιβλίο του.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 1 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 9.00 – ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 1 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 7.00

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΟΙ 50 ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ
Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεων, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες… Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.15 & 10.00
ΚΥΡΙΑΚΗ – 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.15

48 σχόλια στο άρθρο “Πάμε Cinema στην Κοζάνη – Δείτε τι παίζει στο «Ολύμπιον»

  1. ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ DVDS.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

Σχολιάστε